مایکروفر چیست (تعمیر مایکروفر ال جی -بوتان 02177697661

فقط در مورد این فکر کنید که چند بار در روز از مایکروفر استفاده می کنید. برای کار دیرتان شده است پس هیچ فرصتی ندارید تا در خانه صبحانه بخورید. مایکرویو می تواند صبحانه را به سرعت برایتان آماده کند. روز بعد مجبورید تا زمان نهار حدود ساعت ۳ بعد ازظهر کار کنید. گرسنه هم هستید. یک بسته اسنک با پوشش مایکروویو می گیرید و در مایکرویو می گذارید غذا سریع آماده می شود. شب، بعد از یک روز نسبتا طولانی خسته اید فقط لازم است تا لازانیا را در مایکروویو بگذارید تا گرم شود.

می توانید ببینید که مایکروویو ها محبوب هستند و البته قابل درک هم است چون غذا را در مدت زمان بسیار کوتاهی به طور شگفت انگیزی آماده می کنند. این وسیله همه جا حاضر در استفاده از برق بسیار کاراست چون آنها فقط غذا را گرم می کنند.

شگفت زده نخواهید شد اگر بدانید که مایکروویو از امواج مایکرو استفاده می کند تا غذا را گرم کند. مایکروویو نوعی موج است که در بین امواج رادیویی و تششع مادون قرمز در طیف الکترومغناطیس قرار می گیرد.  در مورد اجاق های مایکروویو معمولا از فرکانس موجی استفاده می شود که تقریبا ۲۴۵۰ مگاهرتز (۲٫۴۵ گیگاهرتز) است.

امواج در این فرکانس خاصیت جالبی دارند: آنها توسط آب، چربی ها و قندها جذب می شوند. یکبار که جذب شدند به طور مستقیم به حرکت اتمی تبدیل می شوند یعنی گرما. این امواج خاصیت جالب دیگری هم دارند: آنها توسط بیشتر پلاستیک ها، شیشه یا سرامیک جذب نمی شوند. فلز نیز مایکرویو را بازتاب می دهد که این عاملی است که ظروف فلزی در مایکرویو خوب کار نمی کنند.

اغلب شنیده ایم که مایکروفر غذا را از درون به بیرون می پزد. این چه معنایی دارد؟

بگذارید بگویم که کیکی را در فر معمولی می خواهید بپزید. معمولا باید کیک را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۱۷ درجه سانتی گراد) بپزید یا اینکه این بار تصادفا آن را در دمای ۶۰۰ درجه فارنهایت (۳۱۶ درجه سانتی گراد) به جای  درجه فارنهایت۳۵۰ تنظیم کرده اید. چه چیزی دارد رخ می دهد؟ بیرون کیک خواهد سوخت پیش از آنکه درون آن حتی گرم شود.

در فر معمولی گرما توسط هدایت از بیرون به وسط غذا حرکت می کند. داغی هوای خشک، رطوبت خارج غذا تبخیر می شود پس بیرون آن می تواند ترد و قهوه ای شود در حالی که درون آن مرطوب است.

در پخت و پز با مایکرویو، امواج رادیویی به غذا نفوذ می کنند و مولکول های آب و چربی را به طور نسبتا مساوی در سرتاسر غذا برمی انگیزانند. گرمایی به سمت داخل توسط هدایت منتقل نمی شود. گرما یک مرتبه هر جایی است چون مولکول ها همه باهم برانگیخته شده اند. البته محدودیت هایی نیز وجود دارد مثلا مایکروویو بطور نامساوی در قطعات ضخیم غذا نفوذ می کند و همچنین نقاط داغ نیز با تداخل موج ایجاد می شوند. ایده آن را گرفتید. فرآیند گرم شدن کلی متفاوت است به خاطر اینکه اتم های برانگیخته را به جای گرمای هدایتی دارید

/ 0 نظر / 19 بازدید